Het Bureau

De naam zegt het al… BV Gebiedscommunicatie is sterk in verschillende aspecten van gebiedscommunicatie. We hebben kennis en ervaring als het gaat om participatie, omgevingsmanagement en marketing.

Met een klein vast team en een Top 20 van ervaren adviseurs werken we aan tal van grote en kleine projecten in heel Nederland. Dat doen we in verschillende fases van het proces. Bij het ontwerp ontwikkelen we de strategie en organiseren de participatie met stakeholders. Om de naamsbekendheid en verkoop te stimuleren bedenken we concepten voor marketing van gebieden en projecten en geven die vorm. En als de bouw van start gaat, organiseren we voor de communicatie met de omgeving.

Wij hebben onze eigen stijl. We denken en doen. Snel, simpel en betrokken. We maken dingen niet ingewikkelder dan nodig is. Veel van ons werk blijft onzichtbaar op de achtergrond zodat het proces op de voorgrond soepeler verloopt. Dat doen we door de zaken goed te organiseren en te zorgen dat de (project)organisatie klaar is voor de klus. Maar als het nodig is pakken we uit. Met campagnes, evenementen en publiciteit.

Het Bureau voor Gebiedscommunicatie is gelieerd aan Marion van der Voort Communicatieadvies (www.marionvandervoort.nl).