Slotmanifest Jaar van de Ruimte

De afsluiting van het Jaar van de Ruimte op 15 december lijkt een happening te worden.Minister Schulz van Haegen krijgt het resultaat van vele bijeenkomsten, discussies en schrijfsessies over de toekomst van Nederland. BV Gebiedscommunicatie is erbij!

Veiligheid is een belangrijk aandachtspunt in het ruimtelijk ontwerp. We willen Nederland steeds slimmer, duurzamer, gezonder en veiliger inrichten. Bureau voor Gebiedscommunicatie werkt met het programma Ontwerp Veilige Omgeving aan de samenwerking tussen ontwerpers en veiligheidsexperts. Dat doen we met ontwerpateliers, iconen met ontwerpprincipes, een handleiding voor ontwerpers, een interactieve game en bijeenkomsten in het hele land.

Al bij binnenkomst kunnen de congresgangers niet om Ontwerp Veilige Omgeving. We ontvangen de honderden gasten van de eindmanifestatie  letterlijk en figuurlijk warm bij de Veerensmederij in Amersfoort. Eenmaal binnen vertellen we bijvoorbeeld over de ontwerpateliers van Ontwerp Veilige Omgeving waarover we een bijzonder vouwboekje hebben gemaakt. En we verheugen ons op een dag vol ontmoetingen, kennis en inspiratie.

IMG_0588